FőoldalImacsoport

 

Mit jelent imádkozni?

imacsopAzok számára, akik megismerték Istent, nem valamilyen előre betanulható szöveget elmondása az imádság, hanem igazi beszélgetés, olyan különleges és hatékony kommunikáció, amelynek érzékelhető következményei vannak: változást hoz az életünkben, körülményeinkben, közérzetünkben, egészségi és lelki állapotunkban, gondolkodásunkban.

Az imádság közben (is) tapasztaljuk, hogy valóságos, élő és szeretetteljes módon kapcsolódunk Istenhez. Őszintén beszélünk hozzá (imádkozunk), és Ő válaszol. Minden embernek egyformán van lehetősége erre, és egy idő után már nem kérdés, hogy szükségünk is van rá, akárcsak az emberekkel folyatott beszélgetésekre.

Bár az imádkozás egyrészt személyes és saját indíttatásból történik, a gyülekezetben imacsoport is működik. Az ebben résztvevők különösen fontosnak tekintik, hogy Isten elé vigyék a gyülekezeti és a magánjellegű kéréseket, megoldásra váró problémákat, aktuális, döntések előtt álló helyzeteket és készek azokért akár hosszabb távon is imádkozni. Hálásak vagyunk azért, hogy sok bizonyságunk van körülmények, emberek megváltozásáról az imakérések kapcsán.

Erre a szolgálatra különösen igaz, hogy elkötelezett és kipróbált emberek vesznek benne részt. Alkalmaikat heti rendszerességgel tartják.

 

 

Ha van valamilyen imakérésed, amit megosztanál velünk, vagy ha egy korábbi kérésed kapcsán szívesen leírnád, hogy milyen változást tapasztaltál, az alábbi űrlap segítségével elküldheted hozzánk:

 

 

 

Név:*

E-mail:*

Imakérés:*