Főoldal
Ifi

 

Szia! Köszönjük, hogy kíváncsi vagy ránk.


tifiLehet, hogy még nem ismersz bennünket, de az is előfordulhat, hogy már találkoztunk valamelyik általunk szervezett programon vagy egyszerűen ugyanabba az iskolába járunk. Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket - ahol és amikor - fiatalokkal találkozhatunk, akik nyitott szemmel járnak a világban és vannak kérdéseik az élettel, a jelenükkel és a jövőjükkel kapcsolatban.

Sokan sokfélék vagyunk, de ugyanúgy a 21. században élünk, mint te: tudjuk, milyen a szerelem, a bizalmatlanság, a bánat, a magány vagy az erőszak. Nem dugjuk homokba a fejünket, éljük és érzékeljük a mindennapokat most, amikor sokan azt sem merik elhinni és kimondani, hogy van igazság.

Szeretjük az élettel teli, mozgalmas és értelmes dolgokat és mi is válaszokat, megértést és őszinteséget kerestünk. Sok nehéz és laza témán átrágtuk már magunkat, de ne gondold, hogy okoskodásokkal fárasztjuk egymást.

Sok szeretettel várunk szerda esténként az IFI alkalmainkon (akár ismered Jézus Krisztust, akár nem), ahol lehetőséged van megtapasztalni Isten feltétel nélküli szeretetét! Nem várunk el tőled semmit, ahogy vagy, úgy vagyunk rád kíváncsiak.

...és ami még lenni szokott: szuper beszélgetések, mai hangszerelésű ének és zene (nagyon jó!), csocsópartik, kreatív játékok és persze némi rágcsálnivaló. Mi itt vagyunk időről időre, már csak TE hiányzol!

Ha tennél egy próbát, küldj üzenetet vagy keress minket a Facebook: szeráf gyülekezet oldalán

Nem véletlen, hogy pont erre az oldalra vetődtél – ez biztos! smiley