Főoldal
Szeretettel köszöntelek!

 

bemutatkozas1Először is engedd meg, hogy pár mondatban bemutassuk neked azt a gyülekezetet, amelynek a honlapján tájékozódsz. A Szeráf Gyülekezet olyan keresztény, Jézus Krisztust szerető és követő emberekből áll, akik megtapasztalták Isten kegyelmét, ezért az életük középpontjában a Vele való élő kapcsolat áll. Hisszük, hogy a világot teremtő Isten alkotott és hívott el bennünket erre a személyes közösségre, és tudjuk, hogy az Ő fiai, lányai, elfogadott és szeretett gyermekei vagyunk. Nem csak „megváltott bűnösök", hanem olyan megszentelt életű emberek, akiket Isten kegyelme tart meg hit által, nem pedig a jó cselekedeteik vagy a vallásos elvárások teljesítése. Idősebbek és fiatalok együtt haladunk azon úton, amelyen egyre jobban megismerjük Isten akaratát Jézus Krisztus követésében a Szent Szellem vezetésével és támogatásával. Hitünk alapja a Biblia, Isten beszéde, ami igaz és meghatározza a jelenben zajló folyamatokat, eseményeket.

 Főbb céljaink:

Hirdetni mindenkinek a Jézus Krisztusról szóló örömhírt, az evangéliumot, ami ma is életeket változtat meg! Meglátni és felemelni a szükségben lévőket, megetetni és felruházni a nincsteleneket. Dicsérni, hálával áldani Istent minden lehetséges módon!

bemutatkozas2Összejöveteleinket az oldott, szeretetteljes közösség jellemzi: modern hangzású dicsőítő zenével és a ma emberéhez szóló tanításokkal találkozol, ha ellátogatsz hozzánk. A vasárnapi Istentiszteleteinken túl heti rendszerességgel ifjúsági alkalmakon, 8-10 fős sejtcsoportokban, nyelvi kurzusokon is találkozunk.

Aktuális programjainkat a kezdő oldal / legfrissebb híreink rovatban találod!

Szeretettel várunk! Ha bármiben a segítségedre lehetünk, elérhetőségeinken veheted fel velünk a kapcsolatot.